GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
ÖZTÜRK’ÜN TEKLİFİ KABUL EDİLDİ

ÖZTÜRK’ÜN TEKLİFİ KABUL EDİLDİ

Tarih 10 Ocak 2019, 23:04 Editör Dursun ONUR

TIME SON DAKİKA HABER- AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk’ün de imzasıyla üyesi olduğu Plan ve Bütçe Komisyonu'na gelen işletmelere asgari ücret desteği vermeyi öngören teklif kabul edildi.


İşletmelere asgari ücret desteği vermeyi öngören Gelir Vergisi ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi.

AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Uşak Milletvekili İsmail Güneş imzasıyla Plan ve Bütçe Komisyonu'na gelen teklif kabul edildi.

Kanun teklifinde, ev kadınlarına esnaf muafiyeti getiriliyor. 500'ün üzerinde işçi çalıştıran işletmelerde asgari ücret desteği 150, 500'den az işçi çalıştıran işetmelere 100 TL destek verilecek.

UEFA Süper Kupa Finali ve UEFA Şampiyonlar Ligi Finali müsabakalarında görevli UEFA, katılımcı futbol kulüpleri ve organizasyonda görevli tüzel kişiliklerin iş yeri, kanuni iş yeri Türkiye'de bulunmayanlar gelir ve kurumlar vergisinden muaf tutulacak. 

AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, teklifin kabul edilmesi sonrasında partisinin vekilleri tarafından tebrik edildi.

Bu haber 2504 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Siyaset

GİRESUN’A 110 MİLYAR TL YATIRIM YAPILDI

GİRESUN’A 110 MİLYAR TL YATIRIM YAPILDI GİRESUN TİME POLİTİKA HABER- AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, AK Parti hükümetleri döneminde Giresu...

TEMÜR'DEN İNŞALLAH OLUR SÖZÜ!..

TEMÜR'DEN İNŞALLAH OLUR SÖZÜ!.. GİRESUN TİME POLİTİKA HABER- AKP Giresun Milletvekili Ali Temür, söz vermek adına bakın hangi temenni de bulundu.
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi