GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ!

AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ!

Tarih 30 Ocak 2025, 23:33 Editör Dursun ONUR

GİRESUN TİME SON DAKİKA HABER- CHP Giresun Merkez İlçe Başkanı Murat Bektaş, Giresun'a hala il sağlık müdürü atanamaması nedeniyle hastanelerden gelen şikayetlerin muhatap bulamadığını söyleyerek AKP'ye verdi veriştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun Merkez İlçe Başkanı Murat Bektaş, AKP'ye sağlık politikaları üzerinden verdi veriştirdi.

Bektaş, yaptığı açıklamada, Giresun'a hala il sağlık müdürü atanamaması nedeniyle hastanelerden gelen şikayetlerin muhatap bulamadığını söyledi.

'Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile ilgili vatandaşlarımızdan çok sayıda şikayet tarafımıza ulaşmaktaydı. Açıkçası ilk başta hasta ya da hasta yakını olmanın kırgınlığı olabileceğini düşünmüştük. Ancak yerinde gözlem yaptığımızda gördük ki anlatılanların eksiği var fazlası yok' diyen Bektaş, deyim yerindeyse açtı ağzını yumdu gözünü.

SAĞLIK SİSTEMİ ÇÜRÜTÜLDÜ

Bektaş,'Ortaya çıkan tabloda bir yanda acil serviste kapasite aşılmış, çoğu sedyede yatan ve yoğun bakımda oda sırası bekleyen hastalar, çaresizce bekleyen hasta yakınları ve onları iyileştirmek için insan üstü çaba harcayan sağlık çalışanları, diğer yanda sağlık bürokrasisini dizayn etmeye çalışan gerçeklikten uzaklaşmış yerel siyasetçiler, onun üzerinde Sağlık Bakanlığı'nı çeşitli gruplara bırakarak sağlık sistemini çürütmüş bir yapı' değerlendirmesinde bulundu.

HASTANE LOBİSİNDEKİ KEDİLER DIŞINDA HERKES MUTSUZ

CHP'li Bektaş, böylesi bir muameleyi vatandaşına reva gören anlayışı kabul etmediklerine dikkat çekerek,'Türkiye Yüzyılı diye ortada dolanıp yüzyılın gerisinde bir muameleyi vatandaşına reva gören bu anlayışı kabul etmiyoruz.Hastane lobisindeki kediler dışında herkes mutsuz ve mağdurken sağlık müdürü belirlemekten aciz yerel siyasetçilere açıkça çağrıda bulunuyoruz: Artık yeter, kendinize gelin ve vatandaşlarımızı mağdur etmeyin' dedi.

Bu haber 104 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Sağlık

YENİ ANJİYO ÜNİTESİ HAYIRLI OLSUN

YENİ ANJİYO ÜNİTESİ HAYIRLI OLSUN GİRESUN TİME SAĞLIK HABER- AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür, Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi'...

OKUL KANTİNLERİNE SIKI DENETİM

OKUL KANTİNLERİNE SIKI DENETİM GİRESUN TİME SAĞLIK HABER- Giresun Belediyesi Zabıta ekipleri, okul kantinlerini denetledi.
GİRESUNLU SİNİRLİOĞLU'NA KRİTİK GÖREV06 Aralık 2024

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi